sâmbătă, 30 octombrie 2010

Miley Cyrus a scos un videoclip la melodia Who Owns My Heart  de pe albumul Can't Be Tamed pe data de 8 Octombrie .
   Va dau acest videoclip http://www.youtube.com/watch?v=coqbx4C8z0o
http://www.youtube.com/watch?v=M8uPvX2te0I&feature=list_related&a=4oVf-d_DwKABqoYebs-2vTBMOAklM79f&list=ML&playnext=1



                                                      ALBUM  - THE SCENE



Selena Gomez

   Selena Marie Gomez (n. 22 iulie 1992) este o actriță și cântăreață americană, cel mai bine cunoscută pentru rolul lui Alex Russo pe Disney Channel, Magicienii din Waverly Place. Ea a jucat în filme de televiziune, Another Cinderella Story și Programul de Protecție al Prințeselor. Înainte de Disney a avut un rol în Barney&Friends. În 2008, ea a semnat un contract cu Hollywood Records și a contribuit la soundtrack-urile filmelor Tinker Bell, Another Cinderella Story și Magicienii din Waverly Place. Trupa ei, Selena Gomez & Scene, lansează albumul lor de debut Kiss&Tell pe 29 septembrie 2009.
    Părintii ei Ricardo Gomez și Mandy Teefy divorțează atunci când ea avea cinci ani; mama sa s-a recăsătorit în 2006, cu Brian Teefy. Gomez, a fost numit dupa cantareata Selena Quintanilla. Tatăl ei este de origine mexicană și mama ei este de origine italiană de aici se vad frumoasele trasaturi
     mez și-a început cariera la vârsta de șapte ani, jucând Gianna în „Barney & Friends”. Ea a spus că a învățat "totul" despre cum să acționeze în timpul spectacolului. Mai târziu, ea a avut roluri minore în „Spy Kids”: „Game Over” și filmul de televiziune „Walker”, „Texas Ranger”: Trial prin foc. În 2004, Gomez a fost descoperită de Disney Channel. Ea a apărut ca oaspete in „Suite Life of Zack & Cody” și „Hannah Montana” înainte de a primi rolul Alexandrei Margarita Russo (Alex Russo) în „Wizards of Waverly Place”. În 2009 joacă în filmul „Wizards of Waverly Place”, în care dintr-un accident Alex face ca părinții ei să nu se fi cunoscut niciodată. Filmul a atras 11.4 milioane de telespectatori. În 2008 joacă alături de Drew Seely în „Another Cinderella Story”, care este continuarea filmului „A Cinderella Story”, care îi are în rolurile principale pe Hilary Duff și Chad Michael Murry. În 2009 a jucat alături de Demi Lovato în „Princess Protection Program”.Este prietena buna cu Miley Cyrus si altele.Ii plac cainii si jucariile.
     Pe 29 septembrie isi lanseaza albunul de debut Kiss&tell de Selena Gomez & The scene. Pana acum a inregistrat melodii petru coloanele sonore ale diferitelor productii precun Tinkerbell, Princess Protection Program etc.

Can't Be Tamed by Miley Cyrus

Can't Be Tamed este al treilea album de studio al cântăreței de origine americană Miley Cyrus. A fost lansat pe 18 iunie 2010 de Hollywood Records. Piesele albumului au fost scrise și înregistrate în timpul turneului Wonder World Tour. Ediția specială a albumului a fost lansată pe 22 iunie 2010 de Hollywood Records în colaborare cu Universal Music Group și include 19 performanțe live și interviuri backstage extrase de pe diverse concerturi de pe turneul Wonder World Tour.
Piese
  1. Liberty Walk (Miley Cyrus, Antonina Armato, Tim James, John Fase, Michael Mgginnis, Nick Scapa; 4:06)
  2. Who Owns My Heart (Cyrus, Armato, Michael Poncar, Tim James; 3:34)
  3. Can't Be Tamed (Cyrus, Armato, James, Paul Neumann, Marek Pompetzki; 2:48)
  4. Every Rose Has Its Thorn (Bret Michaels, C.C. DeVille, Bobby Dall, Rikki Rockett; 3:48)
  5. Two More Lonely People (Cyrus, Armato, Angie Aparo, Brandon Jane, Kevin Kadish; 3:09)
  6. Forgiveness and Love (Cyrus, Armato, James, Adam Schmalholz; 3:28)
  7. Permanent December (Cyrus, John Shanks, Claude Kelly; 3:37)
  8. Stay (Cyrus, Shanks; 4:21)
  9. Scars (Cyrus, Shanks; 3:42)
  10. Take Me Along (Cyrus, Shanks; 4:09)
  11. Robot (Cyrus, Shanks; 3:43)
  12. My Heart Beats For Love (Cyrus, Shanks, Hillary Lindsey, Gordie Sampson; 3:43)
  13. Can't Be Tamed (Rockangeles Remix feat. Lil Jon) (iTunes Bonus Track); 4:01)
 
                                              HANNAH MONTANA FOREVER                                      THE LAST SEASON

hannha montana forever

 Buna , Al patrulea și ultimul sezon al serialului Hannah Montana (numit Hannah Montana Forever) a avut premiera pe 11 iulie 2010 în USA și 18 septembrie 2010 în România pe Disney Channel. Producerea sezonului a început pe 18 ianuarie 2010  și s-a terminat pe 14 mai 2010 . Este singurul sezon al serialului care a fost filmat în high definition .
Pentru sezonul patru, creditele de început sunt aceleași din sezonul trei cu revizii minore. Numele (în afară de cel al lui Mitchel Musso deoarece personajul său a devenit unul secundar) apar pe o bandă mișcătoare cum vezi la cinema, prezentând un font diferit. În secvență se mai schimb clipurile din episoade, aparând numai cele din sezonul 4. Este folosită aceași versiune a melodiei "The Best of Both Worlds" din sezonul trei; imaginile din concert sunt tot aceleași din sezonul trei, numai că este folosit un panou verde pentru a arăta lookul actual al lui Hannah. Numele creatorilor apare în ultima parte a clipului. Este prezentă o noua versiune a schimbării din Miley în Hannah. La sfârșit, versiunile "shhh" și "râset" sunt schimbate, transformându-se dintrun clip, în doua clipuri.În sezonul 4, Mitchel Musso nu mai este un personaj principal; el apare însă doar ca personaj secundar. Pe 3 martie 2010 sunt indeficați câțiva invitați speciali. Sunt incluși Ray Liotta, Angus T. Jones, Sheryl Crow, John Cena, Iyaz, Jay Leno și Christine Taylor. Alt rol care a fost introdus este iubita lui Jackson, interpretată de Tammin Sursok
Are You Ready (Superstar)", "Ordinary Girl", "I'm Still Good", "Need a Little Love", "Been Here All Long" și "Que Sera" sunt folosite pentru a promova sezonul 4 din Hannah Montana[9][10]. Banda sonoră va fi lansată pe 19 octombrie 2010.
Disney Channel Asia va prezenta un sneek peek dintr-un episod pe 9 august 2010, ca parte din Superstar Monday Lineup.[12] Sezonul va avra premiera pe 13 august pe Disney Channel America Latină. În Japonia, a avut premiera pe 3 septembrie 2010, pe Disney Channel Japonia. În Grecia și Europa Centrală premiera va avea loc pe 18 septembrie 2010 pe Disney Channel Grecia și Disney Channel CET.
Sezonul a fost filmat din 18 ianuarie 2010 - 14 mai 2010
                                                                                                   ( wikipedia )