sâmbătă, 25 iunie 2011

New album

Hey guys !! Selena a lansat videoclipul pt " Love u Like a Love song" pe Youtube SelenaGomezVEVO , iar astazi am observat ca Sel a pus melodiile de pe albumul " When the Sun Goes Down " pe SelGomez http://www.youtube.com/user/SelGomez?blend=1&ob=5 :D .....
                   

           Sunteti Pregatiti ? Mai Sunt 3 zile !!!!!!

        PENTRU CATEVA ZILE O SA POSTEZ PE ADRESA NOASTRA DE FACEBOOK !! http://www.facebook.com/?ref=home#!/pages/Selenator-Page/142526122479299       

joi, 16 iunie 2011

Atentiune

Hey nu o sa mai postez timp de 10 zile pentru ca sunt foarte ocupata dar va dau niste linkuri incare va puteti uita
* http://www.mtv.ro/
* http://selenadailygreece.blogspot.com/
    si ...
                                              VACANTA PLACUTA !                                                                             

sâmbătă, 11 iunie 2011

Selena Gomez at Hospital !

For Yesterday :Selena Gomez was rushed to the hospital last night, just after she appeared on "The Tonight Show." Gomez was feeling horrible during and after the show, complaining of nausea and a severe headache. She was taken to a Los Angeles area hospital and is still there, undergoing tests. We're told the exact cause of her illness is not yet known. :( :(
I hope it's not too dangerous :(


For Today :YEAH !! Selena has made her way home.
Selena Gomez has finally been released from the Providence Saint Joseph Medical Center after being admitted last night in LA, California




#GetWellSelena… We’re praying for you… we all love you.

you’ll get through this.

we love ya Selly , so many people cares about you @SelenaGomez
...
Selenators always be here for you Selly!! #GetWellSelena♥

Selena Has Amazing People Around Her That Were/Are Praying For Her Right Now & So Are All Her Fans & Supporters . Shes A Beautiful & Strong Girl, I Know That She’ll Pull Through & Get Better Soon.
It Hasn’t Been Confirmed But The Reports Are That She Was Food Poisoned .
There Are Also Reports That Justin Flew From Texas To Los Angeles To See Selena. He Was In A Hurry & Seemed Very Worried, & Has Stayed By Her Side Throughout It All ♥

image


image


image


image


image


image


image



image


image

marți, 7 iunie 2011

Selena Gomez isi ataca fostul iubit in 'Bang Bang Bang'

Selena Gomez isi reitereaza dragostea pentru Justin Bieber (desi acesta apare alaturi de o alta fata frumoasa in videoclipul piesei "Next 2 You") odata cu lansarea mult asteptatei piese "Bang Bang Bang".
Pe langa faptul ca spune cat de fericita e ca a trecut mai departe si s-a indragostit din nou, Selena pare foarte suparata pe fostul ei iubit si canta despre asta din tot sufletul in noul ei single.

"My new boy used to be model/ He looks way better than you," zice Selena la inceputul piesei, iar apoi continua cu "My new boy gets it how to get me/ His love is deeper, you know/ He's a real keeper, you know/ Bang bang bang, I'm breaking in/ Stealing all my love back, giving it to him/ Bang bang bang, this time I win/ I thought your love was all that 'till I let him in."

Nu stim exact ce anume a suparat-o pe tanara cantareata la fostul ei iubit sau daca asta este modul ei de-a ii declara lui Justin Bieber cat de mult il place si iubeste, dar ne place piesa care ne familiarizeaza un sound mai matur al Selenei. Tie cum ti se pare noul ei single?


Outlaw - Selena Gomez & The Scene (snippet)

Rihanna dans incendiar cu o fana in deschiderea turneului 'Loud'

Rihanna a inceput in acest weekend turneul 'Loud' si, pentru ca tot s-a confruntat cu atat de multe critici pentru "S&M" si "Man Down" si a spus ca videoclipurile sunt facute pentru fani si nu pentru critici, ea a decis sa arate exact acest lucru.
Si cum ar fi putut Rihanna arata ca toate mesajele provocatoare din videoclipurile si melodiile sale sunt doar o forma de exprimare artistica decat chemand pe scena o fana si dansand lasciv alaturi de ea tocmai la primul ei concert din cadrul turneului Loud.

Frumoasa cantareata a invitat o fana si a intins-o pe scena dupa care a dansat cat se poate de provocator deasupra ei imbracata fiind cu un body de latex alb similar cu cel purtat in videoclipul piesei "S&M". Suntem curiosi daca RiRi va face asta si la alte concerte sau ce va mai inventa pentru a le arata criticilor ca nu ii pasa catusi de putin de fandoselile si problemele lor de etica.


Chris Brown si Justin Bieber infrunta Apocalipsa in 'Next 2 You'

Desi mai sunt cateva zile pana la data oficiala de lansare a videoclipului, "Next 2 You" a aparut azi online, iar tu il poti vedea IN PREMIERA mai jos.
Breezy si Justin Bieber apar in rolul unor baieti a caror iubite au fost luate de langa ei intr-un oras devastat de un fenomen neexplicat care-l face sa para ca si cum ar fi inceput Apocalipsa.

Piesa "Next 2 You" este extrasa de pe albumul lui Chris Brown, "F.A.M.E.", care a fost lansat in Martie, si a debutat direct pe locul 10 in topul Hot Digital Songs.

Vezi mai jos ce se intampla cu Justin, Breezy si iubitele lor in finalul acestui videoclip dramatic. Enjoy!


vineri, 3 iunie 2011

Selena Gomez twittered a picture of her single cover for “Bang, Bang, Bang”

01. LOVE YOU LIKE A LOVE SONG
02. BANG BANG BANG
03. WHO SAYS
04. WE OWN THE NIGHT
05. HIT THE LIGHTS
06. WHIPLASH
07. WHEN THE SUN GOES DOWN
08. MY DILEMMA
09. THAT'S MORE LIKE IT
10. OUTLAW
11. MIDDLE OF NOWHERE
12. DICES (WHO SAYS - SPANISH VERSION)

Jelena Noutati

 Justin and Selena in Arlington, Texas May 29, 2011  
Selena Gomez - Justin and Selena  in Arlington, Texas May 29, 2011 
Justin Bieber and Selena Gomez in Justin’s homeland of Toronto, Canada June 1, 2011   
Justin Bieber and Selena Gomez in Justin’s homeland of Toronto, Canada June 1, 2011
Justin Bieber and Selena Gomez in Justin’s homeland of Toronto, Canada June 1, 2011

Justin Bieber and Selena Gomez in Justin’s homeland of Toronto, Canada June 1, 2011 
 Justin Bieber & Selena Gomez's Hotel Checkout June 2, 2011   
Justin Bieber & Selena Gomez's Hotel Checkout June 2, 2011
Justin Bieber & Selena Gomez's Hotel Checkout June 2, 2011 ; Selena Gomez spending another day with Justin in Toronto, Canada June 2,2011Justin Bieber & Selena Gomez's Hotel Checkout June 2, 2011Selena Gomez spending another day with Justin in Toronto, Canada June 2,2011

Miley Cyrus e extrem de provocatoare in noile imagini promo pentru turneul ei

 

Miley Cyrus loveste din nou cu un set super provocator de poze realizate pentru promovarea turneului Gypsy Heart.

Imaginile pe care le poti vedea mai jos fac parte din pictorialul realizat de Vijat Mohindra, din care ai putut vedea primele imagini in urma cu doua saptamani in premiera pe MTV.ro!

In aceste poze Miley apare imbracata intr-o tinuta care ar face-o geloasa pana si pe Rihanna, iar pe Taylor Momsen ar face-o sa para ca o amatoare. Suntem curiosi cum va evolua aceasta imagine de adolescenta rebela si super sexy a lui Miley.

Enjoy!

Pink a dat nastere unei fetite

Pink si sotul ei, Carey Hart, sunt incepand din aceasta dimineata fericitii parinti a unei fetite.
Pink a dat vestea via Twitter in aceasta dimineata, iar in mesajul ei a spus: "Suntem in culmea fericirii sa primim in aceasta lume o fetita sanatoasa si fericita, pe nume Willow Sage Hart. E superba, exact ca si tatal ei."

Acesta este primul copil al lui Pink, in varsta de 31 de ani, si a sotului ei, campionul de motocross Carey Hart, in varsta de 36 de ani. Cand a vorbit prima data despre sarcina ei in showul lui Ellen DeGeneres, Pink a declarat ca doctorul i-a spus ca vor avea o fata si, iata, s-a dovedit ca avea dreptate.

Felicitari parintilor!

Demi Lovato se pregateste sa revina in muzica! Vezi aici ce surprize ne-a pregatit!

Demi Lovato a inceput sa lucreze deja ca editor la revista Seventeen si, in cel mai recent articol al ei, a declarat ca s-a intors in studio si ca a inregistrat deja foarte multe piese.
Demi a scris in articolul ei: "Ma bucur enorm ca am revenit in studio! Muzica m-a ajutat foarte mult sa-mi exprim sentimentele si sa vorbesc despre cine sunt cu adevarat. Totodata, sunt foarte norocoasa ca am putut sa lucrez cu oameni foarte talentati pentru acest album, asa ca si asta m-a ajutat!

Prin noul meu album sper sa le pot inspira pe fetele de pretutindeni care au aceleasi probleme cu care m-am confruntat eu. Primul meu single este foarte special pentru mine - pentru mine simbolizeaza trecerea de la persoana care eram la persoana fericita si sanatoasa care sunt azi, si faptul ca oamenii pot depasi orice problema in ciuda oricaror obstacole.

Sunt foarte fericita si abia astept sa impartasesc toate aceste lucruri cu voi toti! Cu siguranta, sunt o  multime de sentimente implicate atunci cand faci un album. Ma simt binecuvantata, inspirata si extrem de nerabdatoare, dar mai ales sunt foarte fericita in privinta viitorului si abia astept sa puteti asculta noul meu album!"

Ei bine, si noi suntem fericiti pentru faptul ca Demi a reusit sa treaca peste problemele ei si suntem convinsi ca va reveni in forta cu acest nou album. Tu ce crezi?

Justin Bieber vrea sa se insoare cu Selena Gomez

Justin Bieber, adolescentul considerat un adevarat fenomen al muzicii pop, are de scurt timp o relatie cu un alt idol al tinerilor, vedeta Disney Selena Gomez.
Se pare ca Justin e atat de indragostit de Selena incat a declarat ca intentioneaza sa se insoare cu ea cat de curand. Conform unei reviste americane, interpretul o iubeste enorm pe Selena si se gandeste serios la casatorie.

Cei doi au petrecut zile de vis in vacanta din Hawaii, fiind urmariti aproape permanent de catre paparazzi, care i-au surprins in ipostaze foarte tandre.

A fost printre primele lor vacante fara parinti, insa au avut cu ei garzi de corp. Plajele paradisiace din Maui s-au transformat in refugii perfecte pentru cei doi indragostiti. Au petrecut nopti de vis la unul dintre cele mai scumpe hoteluri de lux din zona.

Miley Cyrus super hot in lenjerie intima in filmul 'Undercover'

Miley Cyrus si Kelly Osbourne au filmat impreuna pentru filmul "So Undercover", iar azi au aparut online si primele imagini de pe platourile de filmare.
Miley joaca rolul unei detective care trebuie sa se infiltreze intr-o gasca de fete pentru a se imprieteni cu fata unui mafiot, jucata de Kelly Osbourne.

Intr-una din secventele filmului Miley - care ne-a obisnuit in ultima vreme cu pictoriale si aparitii din ce in ce mai sexy - isi arata corpul tonifiat si poarta doar o bustiera de dantela rosie si o pereche de pantaloni foarte scurti.

"So Undercover" va avea premiera in acest an, asa ca veti putea sa vedeti cum s-au descurcat Miley Cyrus si Kelly Osbourne in acest film.

Rihanna e violata si impusca un barbat in 'Man Down'

Daca Lady GaGa are ce are cu micii monstri si cu noua "rasa", Rihanna pare aproape obsedata de ideea violentei sexuale si a dragostei cu nabadai.
Dupa ce in "S&M" ne-a aratat cat de mult ii plac lanturile si bicele, in "Man Down" RiRi arata ce i-ar fi facut (probabil) lui Chris Brown daca acesta ar fi mers mai departe si i-ar fi facut mai mult rau decat sa o invineteasca.

Videoclipul regizat de Anthony Madler are niste imagini absolut senzationale si incepe cu o scena destul de brutala in care Rihanna impusca un barbat in plina zi. De ce face asta? Pai va trebui sa vedeti videoclipul mai jos si sa urmati povestea redata in sens invers.

Enjoy!


Asculta noul single al lui Beyonce, 'Best Thing I Never Had'

Dupa ce ne-a aratat cum o sa fie viitorul dominat de femei, Beyonce revine cu o piesa cu un mesaj le fel de puternic adresat tot femeilor.
In ciuda titlului noului ei single extras de pe albumul 4, Beyonce se bucura de faptul ca a descoperit ce greseala era sa faca daca s-ar fi indragostit de barbatul misterios de care vorbeste in "Best Thing I Never Had".

“When I think of the time that I almost loved you, you showed your ass and I saw the real you,” canta Beyonce in noul ei single.

Cum ti se pare "Best Thing I Never Had"?