joi, 10 martie 2011

Selena Gomez se ia de dusmanii ei in 'Who Says'!

 

Cine ar fi stiut ca mega campania desfasurata in Statele Unite impotriva agresiunilor fata de tinerii care erau altfel decat majoritatea va avea un asemenea succes si in muzica?

Ke$ha si Pink vorbesc despre cum ar trebui sa fii mandru de cine esti, iar Sky Ferreira si Taylor Swift iti spun sa-i ignori pe cei care te critica si vor sa te doboare. Selena Gomez a reusit sa imbine ambele teme in piesa "Who Says" care a fost prezentata in premiera

“Who says, who says you’re not perfect? Who says you’re not worth it? Who says you’re the only one who’s hurting?” canta Selena Gomez care in videoclip joaca rolul unei fete care s-a saturat sa i se ceara sa fie altfel decat este ea si sa fie criticata. “Trust me / That’s the price of beauty / Who says you’re not pretty / Who says you’re not beautiful / Who says.”

Videoclipul este unul extrem de simpatic in rest si am putea spune ca este chiar destept. Diferite semne de pe cladiri, nori pe cer, grafitti-uri si alte asemenea folosesc pentru a sustine versurile pe care le canta Selena in timp ce se plimba prin oras.

Enjoy!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu