luni, 18 aprilie 2011

Lady gaga


Desi "Judas" trebuia sa apara abia maine, pe 19 Aprilie, un post de radio britanic a difuzat piesa vineri, 15 Aprilie, asa ca GaGa a fost obligata sa lanseze varianta oficiala a piesei ieri.

A fost un weekend destul de ocupat pentru GaGa, care a lansat piesa "Judas" - deja generatoare de controverse atat din punct de vedere a versurilor, cat si ca sound - a postat online o poza de la filmarile videoclipului si coperta albumului "Born This Way", coperta care este cel putin ciudata.

Dar sa le luam pe rand. "Judas" promitea deja sa dea nastere unor controverse, macar si pentru faptul ca GaGa a declarat ca are semificatii biblice si pentru ca piesa este lansata exact in saptamana de dupa Paste. Piesa combina elemente de dubstep, dance-pop si chiar ceva heavy metal si are un beat extrem de rapid.

In al doilea rand, GaGa a postat si o imagine de la filmarile videoclipului pentru "Judas". Imaginea alb negru o prezinta pe cantareata intr-o rochie neagra, cu parul strans intr-un coc si cu deja obisnuitii pometi proeminenti. Ce-i drept, imaginea pe care o poti vedea mai jos nu ne spune prea multe despre cum va arata videoclipul.

In cele din urma, Lady GaGa a postat online si coperta albumului "Born This Way", coperta pe care cantareata apare sub forma unei motociclete. Da, ati citit corect, Lady GaGa e o motocicleta pe coperta noului album. Vezi imaginea mai jos.

Ce parere ai despre noul single "Judas"? Crezi ca va fi un nou succes sau, din contra, o eroare a artistei?

Lady GaGa - Judas


Imagine promo din Judas


Coperta albumului Born This Way

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu