sâmbătă, 9 iulie 2011

Beyonce urca in topuri cu o noua versiune a piesei 'Run The World' si un pictorial incendiar!

Desi multi au prezis ca albumul '4' al lui Beyonce va fi un dezastru din punctul de vedere a vanzarilor, cantareata a luat cu asalt topurile cu o noua versiune a piesei 'Run The World (Girls)' si un pictorial super hot.
Probabil ca ultimele ei recitaluri de la festivalul Glastonbury si din Franta le-au reamintit fanilor ei, si nu numai, ca Beyonce este una dintre cantaretele de top chiar daca a ales sa lanseze un album atipic in contextul muzicii actuale, dominata de Lady GaGa, Britney Spears sau Katy Perry.

Cert este ca Beyonce a tinut sa le multumeasca fanilor, asa ca a lansat o varianta mult mai dance a piesei 'Run The World (Girls)' alaturi si de un videoclip nou, pe care-l poti vedea mai jos. Unde mai pui ca sotia lui Jay-Z a si realizat un set nou de poze pentru promovarea albumului, poze care ni se par mult mai bune decat cele realizate pe vremea cand stiam doar ca Beyonce va lansa un album si nimic mai mult.

Vezi mai jos noua versiune a piesei 'Run The World (Girls)' si pictorialul lui Beyonce si spune-ne cum ti se pare. Crezi ca artista va lua cu asalt topurile si in saptamanile ce vor urma?


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu