sâmbătă, 9 iulie 2011

Ea este noua Rebecca Black! Lexi St. George viseaza la stele in 'Dancing To The Rhythm'! VIDEO

Mirajul faimei obtinute usor multumita YouTube ii face pe unii sa uite de penibil si sa viseze ca o sa devina urmatorul Justin Bieber.
Dupa ce Rebecca Black a devenit cea mai batjocorita artista, iar videoclipul ei 'Friday' a adunat cele mai multe voturi negative pe YouTube, casa ei de discuri lanseaza o noua "vedeta". Daca pentru majoritatea modelul de urmat e Justin Bieber, Lexi St. George are un alt idol, anume pe colega ei de la casa de discuri Ark Factory, deja faimoasa Rebecca Black.

Lexis a lansat videoclipul piesei 'Dancing To The Rhythm' in acest weekend si, desi versurile piesei nu pot fi comparate ca naivitate cu ale Rebeccai Black, trebuie spus ca videoclipul seamana extrem de mult ca si concept. De la un articol de ziar care vorbeste stele si despre luminile nordice, la o petrecere in cantina scolii si poze de vedeta e doar un pas in conceptia regizorului. Cu alte cuvinte, a deveni o stea e o nimica toata pentru Lexi.

Vezi mai jos videoclipul ei si spune-ne daca tu crezi ca ea va fi noua Rebecca Black, sau, din contra, noua Britney Spears.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu