sâmbătă, 9 iulie 2011

Dupa ce si-a omorat agresorul in 'Man Down', Rihanna spune acum ca-i place 'vanatoarea' de barbati!

Rihanna a pozat pentru editia din Iulie a revistei Cosmopolitan si, alaturi de imaginile incendiare pe care le poti vedea mai jos, Rihanna a vorbit si despre relatia ei cu barbatii in general.
Aparent, Rihannei ii place 'vanatoarea' si o incanta mai degraba barbatii pentru care trebuie sa lupte decat cei care se arunca la picioarele ei la primul semn. Asta n-ar fi neaparat o noutate, avand in vedere piesele S&M, relatia ei cu Chris Brown si faptul ca Drake a trebuit sa se transforme practic peste noapte pentru a avea o sansa la o relatie cu RiRi.

Noutatea e felul in care Rihanna a pus problema in cadrul interviului acordat revistei. Artista a spus, "Sunt deschisa la relatii si dragoste, dar barbatii trebuie sa lupte pentru acest lucru de la mine, pentru ca imediat cum obtin asta, isi vor dori altceva."

"Barbatii sunt ca niste vanatori, le place sa pandeasca si sa fugareasca prada, asa ca trebuie sa ii tii in suspans tot timpul. Si eu sunt la fel. Ma plictisesc repede. Asa ca daca cineva reuseste sa ma faca sa rad, asta e cel mai bun lucru."

Asadar, daca inca mai sperai la o minune si sa o poti scoate pe Rihanna in oras, trebuie sa o tii ocupata tot timpul, s-o faci sa rada si, cel mai important, sa nu te lasi coplesit de faptul ca este o mega vedeta. A, si neaparat sa nu glumesti pe seama faptului ca a cheltuit o AVERE pentru 'Man Down', cu care n-a prea reusit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu