sâmbătă, 28 mai 2011

Nou Design

Cu ocazia cuplului Jelena am schimbat designul... Sper sa va placa

Jelena, noi poze din Hawaii













Mai Multe Info. pe
&

Lady Gaga: 'Prefer barbatii in varsta. Peste 60 de ani'

Lady Gaga si barbatii! Artista are o pasiune ciudata pentru sexagenari!
Lady Gaga, care s-a despartit de curand de iubitul ei Luc Carl, a declarat ca ar fi chiar fericita daca s-ar "combina" cu un barbat de peste 60 de ani pentru ca ar avea multe in comun.

Gaga, in varsta de 25 de ani, a declarata pentru show-ul britanic  "Loose Women": "Nu-mi place sa merg in cluburi de noapte drept urmare, de fiecare data cand vin in UK, ma duc intr-un pub si beau cu toti batranii. Pot sa spun ca prefer barbatii in varsta, mai ales cand beau. Cu siguranta peste 60..."

Vezi mai jos interviul integral!


SUPER LIVE Beyonce filmata de Jay-Z la repetitiile pentru American Idol

Beyonce este o adevarata diva, nu avem nicio indoiala insa acum avem dovezi mult mai puternice.
Inainte de recitalul de la American Idol unde Beyonce a cantat extraordinar piesa "1+1", Jay-Z a intrat in cabina de proba a sotiei sale si a inregistrat-o repetand melodia alaturi de mai multi membrii ai echipei. Ce a iesit este fenomenal.

Fara microfon, fara efecte, fara "artificii" de show, live si crud 100%. Enjoy!


marți, 24 mai 2011

Selena Gomez and Justin Bieber jetted off to Maui, Hawaii on Monday (May 23).





 
Justin has a new tattoo. Tattoos is on the left underarm.think his new tattoo means ‘Jesus’ <3

two lovebirds cutely held hands as they passed through the airport, making their way out to an awaiting car before getting their island adventure underway.May 23, 2011

Justin Bieber - two lovebirds cutely held hands as they passed through the airport, making their way out to an awaiting car before getting their island adventure underway.May 23, 2011 

Justin Bieber - two lovebirds cutely held hands as they passed through the airport, making their way out to an awaiting car before getting their island adventure underway.May 23, 2011

Eminem si Justin Bieber marii castigatori la Premiile Billboard

 

Eminem a fost invins la o diferenta de un singur premiu de mult mai tanarul cantaret. Rapperul a obtinut 6 premii, in timp ce Justin a plecat acasa cu 7 trofee Billboard.

Justin Bieber a castigat la categoriile Top Social Artist, Top Streaming Artist, Top Pop Album, Top Streaming Song (Video), Digital Artist of the Year, Top New Artist si Fan Favorite, in timp ce Eminem a luat premii la categoriile Top Male Artist, Top Rap Artist, Top Billboard 200 Album, Top Rap Album, Top Rap Song si, mai ales, cel mai important premiu al galei Billboard, Top Artist.
GaGa, care a fost nominalizata la nu mai putin de 15 categorii, a castigat doar trei premii la gala din acest weekend, la categoriile Top Dance/Electronic Artist, Top Pop Artist si Top Dance/Electronic/Electronic Album. Rihanna a luat acasa doua premii pentru Top Female Artist si Top Radio Song Artist.

Vezi mai jos lista completa a castigatorilor!
Top Artist: Eminem
Top New Artist: Justin Bieber
Top Male Artist: Eminem
Top Female Artist: Rihanna
Top Duo/Group: The Black Eyed Peas
Top Billboard 200 Artist: Taylor Swift
Top Hot 100 Artist: Katy Perry
Top Digital Songs Artist: Katy Perry
Top Radio Songs Artist: Rihanna
Top Touring Artist: U2
Top Social Artist: Justin Bieber
Top Streaming Artist: Justin Bieber
Top Digital Media Artist: Justin Bieber
Top Pop Artist: Lady Gaga
Top R&B Artist: Usher
Top Rap Artist: Eminem

Nu doar Riri si Britney s-au sarutat . Justin Bieber si Selena Gomez s-au sarutat de fericire !!!






Rihanna, Britney si Beyonce recitaluri super hot la Gala Billboard


Rihanna si Britney Spears ne-au facut sa ne aducem aminte de faimosul moment de la gala MTV Video Music Awards din 2003, cand Brit, Madonna si Christina Aguilera s-au sarutat pe scena.

Frumoasa cantareata din Barbados si Britney Spears s-au sarutat in cadrul unui moment extrem de incins in timpul recitalului sustinut in comun. Britney si RiRi au urcat pe scena imbracate in niste tinute super sexy si au cantat impreuna un remix al piesei Rihannei, "S&M".


VEZI AICI CARE AU FOST CELE MAI URATE TINUTE PURTATE DE VEDETE PE COVORUL ROSU LA GALA BILLBOARD!

Dupa ce RiRi si Britney si-au aratat talentele de dansatoare la bara si au uimit cu recitalul lor incendiar, a venit randul lui Beyonce sa ne demonstreze ca nu degeaba am facut un top al celor mai sexy videoclipuri ale ei. Cantareata a urcat pe scena intr-o tinuta super sexy, care ne-a adus aminte de cea inspirata din Spider Man purtata de J Lo la premiile Wango Tango, si a cantat piesa "Run The World (Girls)" si a adus un tribut Primei Doamne a Statelor Unite, Michelle Obama, actritei Barbra Streisand, lui Lady Gaga, Bono si Stevie Wonder.


Cee-Lo Green a uimit audienta cu un super recital in care a cantat "Crazy", "Bright Lights Bigger City” si  “Forget You”.


Dupa ce s-a sarutat cu Rihanna pe scena, Britney a revenit pentru un duet cu Nicki Minaj, alaturi de care a cantat remixul piesei "Till The World Ends", dupa ce Nicki si-a aratat talentele de dansatoare pe piesa ei, "Super Bass".


Mary J Blige si Lil Wayne au incheiat seria recitalurilor de la gala Billboard din acest weekend cu piesa "Someone To Love Me".

Sotul lui Katy Perry, Russell Brand, deportat din Japonia


Katy Perry si Russell Brand se gandeau ca vor petrece un weekend placut in Japonia, cu ocazia concertelor sustinute de cantareata acolo.

In schimb, totul s-a transformat intr-un cosmar atunci cand Russell Brand a fost detinut de autoritati in baza unor acuzatii care dateaza de acum 10 ani.

"Asadar... Sotul meu a fost deportat din Japonia. L-am adus pana aici pentru a-i arata locurile mele preferate," a scris Katy pe Twitter.

Se pare, insa, ca glumetul Russell n-a fost prea afectat de ceea ce i s-a intamplat, pentru ca la scurt timp dupa a scris pe contul lui de Twitter, "Planuiesc o evadare din custodia Japoneza. Dar e a dracu de greu sa sapi un tunel cu un betigas de lemn."

Ne pare rau pentru Katy si Russell, dar cel putin ne-am distrat cu mesajul actorului

sâmbătă, 21 mai 2011

Au inceput Filmarile

3 vedete au inceput filmarile la videoclipurile lor
1. Selena Gomez
"Love You Like a Love Song"


2. Justin Bieber & Chris Brown

Justin

Justin Bieber a terminat torul sau in Japonia
Justin Bieber: Farewell Tokyo 
Noul parfum al lui Justin
Someday
Justin Bieber's New Perfume: Someday

Miley Cyrus arata SENZATIONAL in cel mai nou pictorial al sau

 

Miley Cyrus pare sa fie capul de afis al acestei saptamani la categoria look.

Dupa ce am aflat ca isi face un al cincelea tatuaj pe spate dintr-o poza postata de artista pe contul ei de Twitter, si ne-am delectat cu pozele in care-si arata flexibilitatea, azi Miley ne-a taiat respiratia din nou, de data aceasta cu un pictorial realizat de fotograful Vijat Mohindra in timpul turneului Gypsy Heart.

Pozele facute in Columbia, Brazilia si o multime de alte locatii o prezinta pe tanara cantareata intr-o serie de ipostaze de-a dreptul senzationale si, ce-i drept, putin neobisnuite pentru ea: de la fana a muzicii grunge la poze in lenjerie intima , imbracata intr-sau inotand pe sub luciul apei.

Vezi mai jos cateva dintre pozele realizate de Vijat si spune-ne care ti se pare cea mai tare!





Beyonce conduce revolutia femeilor in 'Run The World (Girls)'

 

Desi piesa "Run The World (Girls)" a fost un esec total in topuri, Beyonce si gasca ei de amazoane arata absolut spectaculos in videoclipul piesei, care a avut premiera in aceasta dimineata!

Videoclipul regizat de Francis Lawrence are pe toate elementele pentru a deveni unul epic: hiene in lanturi, femei batute in cuie pe cruci, masini care explodeaza, o coregrafie care ar putea rivaliza cu cea din "Single Ladies" si, mai ales, o Beyonce super hot!

Vezi mai jos videoclipul primului single de pe albumul "4" al lui Beyonce si spune-ne ce parere ai despre el. Crezi ca daca piesa ar fi fost reusita ar fi putut acesta sa fie videoclipul anului?


Nicole Scherzinger recital super hot alaturi de 50 Cent la American Idol


Nicole Scherzinger nu se dezminte cand vine vorba de showuri live si, cu ocazia episodului de ieri a American Idol, ne-a facut sa oftam la gandul ca Pussycat Dolls nu mai exista.

Bine, insa, ca Nicole nu si-a schimbat absolut deloc stilul si ca e inca stapana scenei atunci cand vine vorba de dans, unde nu ar putea fi intrecuta in momentul de fata decat de Jennifer Lopez, poate.

Nicole a fost insotita de Fiddy pe la jumatatea piesei "Right There" si cei doi au facut un super show, cum rar ne mai e dat sa vedem. Vezi mai jos reprezentatia lui Nicole si spune-ne ce parere ai despre recitalul ei alaturi de 50 Cent.


Asta e cea mai tare descriere a tinutelor lui Lady GaGa

 

Lady GaGa tine cu totdinadinsul sa poarte intotdeauna cele mai ciudate sau provocatoare tinute.

Asa ca, inevitabil, ajunge si sa fie subiect de mistouri, iar cea mai noua gluma despre tinutele nebunesti ale lui Lady GaGa vine de la Orlando Bloom, actorul din versiunea 2011 a filmului "Cei Trei Muschetari".

"Eu cred ca Lady GaGa isi toarna lipici pe ea si dup-aia se tavaleste prin chestii complet la intamplare," a zis Bloom via Twitter.

Esti de-acord sau nu cu aceasta declaratie?
sursa mtv.com
Din cate am caut am gasit ca Orlando Bloom nu are Twitter , pana si sotia sa raspundea la cateva intrebari de la fani pe twitter daca acesta are twitter , dar ea a spus ca nu are

Chris Brown e plin de regrete in 'I Should've Kissed You


Desi nu se poate lauda cu un videoclip al lui Beyonce sau Lady GaGa, care au aruncat milioane de dolari pentru efecte, coregrafii si imagini demne de cinema, Chris Brown apeleaza totusi la cel mai de baza sentiment al nostru: empatia.

In schimb, Breezy canta despre regretele sale in videoclipul baladei "I Should've Kissed You" in timp ce se plimba la bustul gol pe o plaja pustie - care ne face sa visam instantaneu la vacanta de vara.

Cum ti se pare noul videoclip al lui Chris Brown?


Chris Brown - Should've Kissed You from Mechanical Dummy on Vimeo.

Shakira super schimbare de look pentru Rabiosa


Shakira a ales sa faca o schimbare radicala de look pentru videoclipul piesei "Rabiosa", si trebuie sa spunem ca ne-a fost greu sa o recunoastem din teaserul pe care il poti vedea mai jos.

Ca si cum ar fi fost nevoie sa se asorteze cu noul echipamentul negru al iubitului ei de la echipa FC Barcelona, Gerard Pique, Shakira a renuntat la buclele-i blonde si apare in teaserul videoclipului "Rabiosa" cu o peruca bruneta cu parul mult mai scurt.

Videoclipul a fost filmat in Barcelona si o arata pe cantareata in mijlocul unei petreceri nebune, si, avand in vedere ca Barca a castigat campionatul in Spania, va fi probabil adoptat de fanii echipei ca videoclipul de petrecere a noului titlu.

Vezi mai jos cum arata Shakira cu parul brunet si tuns scurt si spune-ne ce parere ai despre noul ei look!


Alerta de cuplu nou! Kesha si T-Pain isi arata dragostea intr-un set de poze postate pe Twitter


Probabil unul dintre cele mai neasteptate cupluri formate in ultima vreme, cu atat mai mult cu cat cei doi cantareti nu par sa aiba prea multe lucruri in comun, si-a facut cunoscuta existenta via Twitter aseara.

Dupa o serie de mesaje in care si-au declarat rand pe rand dragostea pe Twitter, T-Pain si Ke$ha au facut cunoscut lumii cuplul de senzatie K-Pain printr-o serie de poze in care isi arata dragostea, atat pentru fiecare, cat si pentru bautura si bani.

Asa ca iata, se pare ca T-Pain si Ke$ha au rezolvat si problema placerilor comune, cel putin in ceea ce priveste placerea de a numara banii si placerea de a bea. Ce crezi, va avea sau nu succes acest cuplu ciudat?

Lady GaGa este cea mai Puternica Persoana din Divertisment!

Oprah are toate motivele sa planga. Nu numai ca incheie seria TV de mare succes, dar a fost detronata de Lady GaGa in topul celor mai Puternice Persoane din Divertisment.
GaGa a ajuns pe primul loc al topului anual facut de revista Forbes si ar trebui sa multumeasca micilor monstri care au ajutat-o via Twitter si Facebook sa obtina aceasta pozitie - da, Lady GaGa are peste 10 milioane de followeri pe Twitter.

Cantareata care se declara o "Heavy Metal Lover" a castigat 90 milioane de dolari in ultimul an si, desi este o suma impresionanta, Oprah ar putea-o face sa planga pe GaGa cu cele 290 milioane de dolari castigate de ea. Dar ceea ce a dus-o pe GaGa pe prima pozitie nu au fost banii incasati ci abilitatea ei de a strange enorm de multi fani pe siteurile de socializare.

“Gaga este pe primul lor nu doar din cauza celo 90 de milioane de dolari pe care i-a castigat din Monster Tour," a explicat Forbes, "dar si din cauza celor 32 de milioane de fani de pe Facebook si a celor 10 milioane de followeri pe Twitter - adica micii monstri - care au ajutat-o sa vanda 1 milion de copii digitale ale piesei "Born This Way" in doar cinci zile. Fanii sunt, de asemenea, fericiti sa cumpere cosmetice MAC, casti Monster si telefoanele Virgin Mobile care apar in videoclipurile ei."

Pe locul trei in acest top dupa Mama Monstru si Oprah se afla nimeni altul de cat Justin Bieber, care a castigat 53 milioane de dolari din vanzarile de album, bilete la concerte si filmul documentar "Justi Bieber: Never Say Never". Cei de la Forbes au spus, "Daca asta s-ar fi intamplat acum 10 ani, Bieber ar fi cantat in continuare in cluburi mici si in scoli, dar multumita internetului, a devenit o senzatie".

Alte personalitati muzicale care au intrat in Top 10 sunt U2 pe locul 4, Elton John pe 5, Taylor Swift pe 7, Bon Jovi pe 8 si Simon Cowell pe 9

Miley Cyrus isi arata flexibilitatea imbracata intr-un body de dantela super hot


Miley Cyrus este, cu siguranta, una dintre cele mai sexy cantarete si va urca in top atat timp cat continua sa fie atat de dezinhibata si cu conditia sa nu-si acopere tot corpul cu tatuaje.

Cel mai recent pictorial in care a aparut Miley a fost realizat de Brian Bowen Smith si ne-o arata pe cantareata intr-o ipostaza noua. Daca in concertele recente sau pe unde a mai umblat Miley parea ca se transforma in Taylor Momsen, in acest pictorial ea isi arata o latura mai artistica, dar la fel de hot.

Imbracata intr-un body mulat de dantela, Miley pare ca exerseaza pentru a ajunge in trupa de balet de la Teatrul Bolshoi din Moscova. Evident, stim ca nu va ajunge acolo si ca aceasta flexibilitate o va ajuta doar sa danseze si mai mult si mai provocator la urmatoarele concerte.

Nu ne ramane decat sa asteptam urmatorul set de poze in care Miley isi va arata, probabil, noul tatuaj de pe spate.

marți, 17 mai 2011

Selena Gomez " So Emotional "

Selena Gomez On The End Of 'Wizards Of Waverly Place': I Was 'So Emotional' http://www.youtube.com/watch?v=5rFKRuTYkTU&feature=player_embedded
www.youtube.com
After performing at KIIS FM"s 2011 Wango Tango Concert, Selena Gomez chats with Access about the "emotional" last day of filming for her Disney series, "Wizards of Waverly Places"

Monte Carlo

Monte Carlo International Trailer 2 http://www.youtube.com/watch?v=lk0YBhIEeew&feature=player_embedded

Justin Bieber NSN


Selena Gomez

Selena Gomez was seen walking the red carpet at the Southern Style St Bernard Project Event With Ambassador Britney Spears, May 11 in Los Angeles, Ca

Selena

Selena Gomez