miercuri, 4 mai 2011

Doar cateva zile au mai ramas pana la concertul Shakirei la Bucuresti

shakira bucuresti 540x387 Doar cateva zile au mai ramas pana la concertul Shakirei la Bucuresti
A ramas mai putin de o saptamana pana la show-ul pe care diva columbiana Shakira il va sustine anul acesta pentru prima data la Bucuresti.
Prezentat de Ciuc Premium si sustinut de Enel, concertul Shakirei este primul spectacol in aer liber pe care artista il va sustine anul acesta in cadrul turneului The Sun Comes Out.
Parte din Emagic Summer Fest, evenimentul va avea loc pe 7 mai, in Piata Constitutiei, show-urile din deschidere fiind asigurate de Smiley si Bosquito.
Pregatirile pentru cel mai fierbinte concert al verii au intrat in linie dreapta, astfel ca incepand cu data de 4 mai, Piata Constitutiei va fi inchisa in vederea amenajarii zonei de concert.
Pe 7 mai, accesul publicului in zona de concert se va face incepand cu orele 17.00, fie prin Bd. Libertatii dinspre Calea 13 Septembrie, fie prin Bd. Libertatii dinspre Natiunile Unite, la fiecare dintre cele doua porti de acces urmand a fi amplasat si un punct de vanzare a biletelor ramase disponibile.
Despre acces
Accesul publicului in spatiul de concert nu se va putea face dinspre Bd. Unirii.
Accesul se va face pe baza biletului valid, la intrarea principala fiecare spectator urmand a primi o bratara specifica pentru zona in care biletul ofera acces, respectiv golden VIP (prima categorie de pret), cea de a doua categorie – 280 lei sau Gazon A.
Ultimele bilete pentru concertul de sambata vor putea fi achizitionate in continuare de la punctele de vanzare autorizate. Pentru cei care nu si-au cumparat inca bilet, MyTicket va deschide de luni pana vineri, intre orele 11:00 si 18:00, si un punct de vanzare special, la casa de bilete Biletoo din Unirea Shopping Center (parter, aripa Calarasi), unde se vor gasi bilete in categoriile de pret ramase disponibile, respectiv 280 lei (cu loc), gazon A – 180 lei si gazon B – 120 de lei, urmand ca incepand din data de 4 mai pana in ziua concertului, acestea sa poata fi achizitionate, in limita disponibilitatii, si de la casele de bilete amplasate in Piata Constitutiei, pe fiecare dintre cele doua cai principale de acces (Bd. Libertatii dinspre Calea 13 Septembrie sau Bd. Libertatii dinspre Natiunile Unite).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu