sâmbătă, 21 mai 2011

Lady GaGa este cea mai Puternica Persoana din Divertisment!

Oprah are toate motivele sa planga. Nu numai ca incheie seria TV de mare succes, dar a fost detronata de Lady GaGa in topul celor mai Puternice Persoane din Divertisment.
GaGa a ajuns pe primul loc al topului anual facut de revista Forbes si ar trebui sa multumeasca micilor monstri care au ajutat-o via Twitter si Facebook sa obtina aceasta pozitie - da, Lady GaGa are peste 10 milioane de followeri pe Twitter.

Cantareata care se declara o "Heavy Metal Lover" a castigat 90 milioane de dolari in ultimul an si, desi este o suma impresionanta, Oprah ar putea-o face sa planga pe GaGa cu cele 290 milioane de dolari castigate de ea. Dar ceea ce a dus-o pe GaGa pe prima pozitie nu au fost banii incasati ci abilitatea ei de a strange enorm de multi fani pe siteurile de socializare.

“Gaga este pe primul lor nu doar din cauza celo 90 de milioane de dolari pe care i-a castigat din Monster Tour," a explicat Forbes, "dar si din cauza celor 32 de milioane de fani de pe Facebook si a celor 10 milioane de followeri pe Twitter - adica micii monstri - care au ajutat-o sa vanda 1 milion de copii digitale ale piesei "Born This Way" in doar cinci zile. Fanii sunt, de asemenea, fericiti sa cumpere cosmetice MAC, casti Monster si telefoanele Virgin Mobile care apar in videoclipurile ei."

Pe locul trei in acest top dupa Mama Monstru si Oprah se afla nimeni altul de cat Justin Bieber, care a castigat 53 milioane de dolari din vanzarile de album, bilete la concerte si filmul documentar "Justi Bieber: Never Say Never". Cei de la Forbes au spus, "Daca asta s-ar fi intamplat acum 10 ani, Bieber ar fi cantat in continuare in cluburi mici si in scoli, dar multumita internetului, a devenit o senzatie".

Alte personalitati muzicale care au intrat in Top 10 sunt U2 pe locul 4, Elton John pe 5, Taylor Swift pe 7, Bon Jovi pe 8 si Simon Cowell pe 9

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu