vineri, 6 mai 2011

Nicole Scherzinger pe jumatate goala in noul videoclip 'Right There'

Nicole Scherzinger si 50 Cent isi declarat tot felul de lucruri mai mult sau mai putin indecente in noul videoclip pentru piesa "Right There".
Lewis Hamilton ar innebuni, probabil, daca n-ar sti ca 50 Cent joaca pur si simplu un rol in acest videoclip, mai ales ca pe masura ce Fiddy ii vorbeste mai provocator si mai indecent lui Nicole, aceasta se dezbraca din ce in ce mai mult si pare tot mai incitata.

"Right There" e primul single de pe albumul "Killer Love" si, desi videoclipul arata foarte bine si piesa are un ritm destul de bun, trebuie sa spunem ca preferam genul de muzica facuta de Nicole in "Don't Hold Your Breath", spre exemplu.

Legat de videoclip va putem spune ca un anumit aspect nu va va dezamagi cu siguranta, si-anume faptul ca Nicole danseaza in tot felul de costumatii care mai decare mai sexy in timp ce Fiddy, ca un adevarat poet modern, ii canta la ureche "I like it when you’re freaky, I’m freaky / I’ll explore your body completely!”.

Lucrurile se incing cu adevarat la finalul videoclipului, cand Nicole si fetele care o acompaniaza danseaza in stilul Pussycat Dolls (adica, da, foarte sexy) intr-un depozit abandonat.

Enjoy!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu