marți, 17 mai 2011

Lady GaGa lanseaza 'Marry The Night' si 'Hair'


Dupa ce ieri a lansat piesa "Hair", azi noapte Lady GaGa a lansat pentru fanii ei de pe Facebook piesa "Marry The Night" prin intermediul aplicatiei GaGaVille.

Stim ca probabil nu ai timp sau chef sa stai sa te joci FarmVille atat de mult incat sa ajungi sa te invecinezi cu GaGaVille, asa ca te scutim de efortul de a te apuca de treaba si postam si aici cea mai noua piesa a lui GaGa.

La fel ca si celelalte piese lansate deja de pe albumul "Born This Way", atat "Hair" cat si "Marry The Night" sunt piese care promoveaza cultul personalitatii. "Whenever I dress cool my parents put up a fight / And if I’m a hot shot, mom will cut my hair at night / And in the morning I’m short of my identity / I scream Mom and Dad, ‘Why can’t I be who I want to be?’” canta GaGa in piesa "Hair".

La fel ca si "Hair", "Marry The Night" e o piesa cu un ritm rapid numai buna de pus intr-un club, influentata la fel de mult de soundul de sintetizator. "Marry The Night", alaturi de alte piese nelansate pana acum vor fi disponibile pentru fanii lui GaGa prin GaGaVille, asa ca daca vrei sa te joci si sa primesti si acces exclusiv la noile melodii, atunci intra aici!

Cum ti se par noile piese ale lui Lady GaGa?

Lady GaGa - Hair


Lady GaGa - Marry The Night

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu