marți, 17 mai 2011

Demi Lovato isi arata corpul tonifiat intr-o poza postata pe Twitter


Abia ce-au trecut doua luni de cand Demi Lovato a iesit dintr-o clinica de reabilitare in care a trebuit sa depaseasca niste probleme destul de grave.

La iesirea din clinica respectiva, Demi a acordat un interviu in care spunea ca inca de la varsta de 11 ani se taia din cauza ca ii era rusine cu ea insasi si doar asa putea trece peste emotii si jena de sine.

Acum se pare ca Demi a depasit aceasta problema si a postat pe Twitter o poza in care apare in costum de baie si alaturi de care a postat urmatoarele: " Am muncit din greu sa fiu cat mai sanatoasa si sa arat bine... Nu pot sa cred ca fac asta, dar sunt foarte incantata... Nu credeam ca o sa fiu vreodata suficient de increzatoare pentru a face asa ceva."

"Vreau ca orice fata/baiat care are probleme cu corpul ei/lui sa stie ca e posibil sa va impacati cu imaginea voastra. N-a fost usor, dar incepe cu o promisiune fata de sine... Si credeti-ma, si eu inca muncesc sa imi pastrez aceasta incredere", a mai spus Demi.

Trebuie sa spunem ca ne place ceea ce vedem si ca Demi n-ar trebui sa se jeneze de nimic. Ba din contra, ar trebui sa lasa in urma aceste probleme si sa revina in muzica.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu