marți, 24 mai 2011

Rihanna, Britney si Beyonce recitaluri super hot la Gala Billboard


Rihanna si Britney Spears ne-au facut sa ne aducem aminte de faimosul moment de la gala MTV Video Music Awards din 2003, cand Brit, Madonna si Christina Aguilera s-au sarutat pe scena.

Frumoasa cantareata din Barbados si Britney Spears s-au sarutat in cadrul unui moment extrem de incins in timpul recitalului sustinut in comun. Britney si RiRi au urcat pe scena imbracate in niste tinute super sexy si au cantat impreuna un remix al piesei Rihannei, "S&M".


VEZI AICI CARE AU FOST CELE MAI URATE TINUTE PURTATE DE VEDETE PE COVORUL ROSU LA GALA BILLBOARD!

Dupa ce RiRi si Britney si-au aratat talentele de dansatoare la bara si au uimit cu recitalul lor incendiar, a venit randul lui Beyonce sa ne demonstreze ca nu degeaba am facut un top al celor mai sexy videoclipuri ale ei. Cantareata a urcat pe scena intr-o tinuta super sexy, care ne-a adus aminte de cea inspirata din Spider Man purtata de J Lo la premiile Wango Tango, si a cantat piesa "Run The World (Girls)" si a adus un tribut Primei Doamne a Statelor Unite, Michelle Obama, actritei Barbra Streisand, lui Lady Gaga, Bono si Stevie Wonder.


Cee-Lo Green a uimit audienta cu un super recital in care a cantat "Crazy", "Bright Lights Bigger City” si  “Forget You”.


Dupa ce s-a sarutat cu Rihanna pe scena, Britney a revenit pentru un duet cu Nicki Minaj, alaturi de care a cantat remixul piesei "Till The World Ends", dupa ce Nicki si-a aratat talentele de dansatoare pe piesa ei, "Super Bass".


Mary J Blige si Lil Wayne au incheiat seria recitalurilor de la gala Billboard din acest weekend cu piesa "Someone To Love Me".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu